Jaxson and Berry

Equestrian accessoire and lifestyle brand


But What if I fall? Oh but my Darling, What if you FLY!
— Erin Hanson (e.h), a 19 year old Australian. A reader, a writer and a nightmare fighter.

 

 

Wie zijn Jaxson & Berry? 

Jaxson: 

Jaxson is mijn neefje van vier. Hij is het meest fantastische jongentje dat ik ken en een bron van inspiratie voor mij. Zijn optimistisme, nieuwsgierigheid en onbevangen blik waarmee hij de wereld inkijkt herinneren mij er telkens aan hoe wonderbaarlijk onze wereld is.   

.

Berry:

Berry is mijn eerste pony. Haar volledige naam is Strawberry Cloud en we weten niet wat voor ras ze is. Wat ik wel weet is dat ze 14.2hh is, grijs en schitterend! Ze kwam in mijn leven toen ik 12 was en is verantwoordelijk voor waar ik vandaag voor sta. We hebben samen gespronen, gesteden in dressuur en zelfs shows gereden. Ze heeft me zoveel geleerd aangaande paardrijden en omgang met paarden in het algemeen. Maar ze heeft me ook geleerd mijn leven te leven zoals ik leef. Terugkijkend naar het verleden kan ik concluderen dat als zij er niet voor mij zou zijn geweest ik nu niet zo succesvol zou zijn als dat ik nu ben en mijn leven in elk geval niet eenvoudiger zou zijn verlopen. Berry is mijn vriend en partner door dik en dun. Momenteel geniet ze van haar welverdiende pensioen, geheel in stijl op een boerderij van vrienden van me. 

Hoe wij het verschil kunnen maken:

Wij van Jaxson and Berry geloven in het feit dat het betrekken en van kinderen bij sport en sport hen helpt.

Wij zijn van mening dat sporten kinderen helpt bij het leren van levensbelang kan zijn, het helpt hen bij het maken van vrienden en bovendien geeft het hun een positieve richting in hun leven.
Een deel van onze omzet wordt dan ook gedoneerd ter ondersteuning van grassroots evenementen waardoor het meer kinderen de kans hebben om te sporten. Als u een Jaxson and Berry Product koopt dan maakt u een verschil- U helpt hiermee kinderen te leren spelen en een verandering in hun leven aan te brengen. U maakt het verschil. 

 

 

 

 

Het begon allemaal met een nieuw hoofdstuk in mijn leven. 

Het begin:  

Na zeven jaar een succesvol paardencentrum te hebben gerund in Canada, heb ik het besluit genomen om naar Europa te komen en mijn droom als internationaal dressuurruiter uit te laten komen. 

Ik ben gestopt met mijn bedrijf in Canada, heb mijn bezittingen verkocht en ben naar Duitsland verhuisd! Het enige dat ik niet achter kon laten waren mijn zadels en mijn geweldige kleine hond.

Het paardenleven hier in Europa is geweldig.

Gepassioneerde paardenmensen, veel shows,

en bovenal prachtige paarden. Daarnaast is alles relatief dichtbij gelegen! O, en het is hier 's winters niet zo koud als in Canada

Maar toch mister er iets

But something was missing.

Ik realiseerde me dat ik het saamhorigheids- gevoel binnen een inspirerende en uitdagendeomgeving waarin dat ik me eigen had gemaakt op mijn boerderij in Canada miste. Ik houd ervan om mensen aan te moedigen om nieuwe paden in te slaan en ze hun grenzen te laten verleggen tijdens het rijden, nieuwe uitdagingen aan te gaan en deze overwinnen.

Mensen aanmoedigen om "geweldig" te zijn en "ze hun dromen te laten beleven"  omdat mensen nu eenmaal geweldig zijn.

Zodoende heb ik besloten dat ik een grotere invloed uit wil oefenen - buiten de vier muren van één paardenstal. Ik wil het verschil maken in de paardenwereld.

Jaxson and Berry maakt dit verschil en zorgt ervoor dat iedereen deel kan uitmaken van Het Team!